Ostoskorisi on tyhjä
Etusivu Blogi

Messukeskuksen uudet näyttävät käsidesiautomaatit


Messukeskuksen uudet näyttävät käsidesiautomaatit toivottavat messuvieraat hygieenisesti tervetulleiksi! Jo ensi viikolla aukeaa mielenkiintoinen Bod Dylanin ja Andy Warholin Art of Pop näyttely. Ja viimeistään käsidesiautomaatti tulee kaikkien koekäyttämäksi Avitan AudioVisual messuilla lokakuun alkupuolella!

Awarts käsidesiautomaatti on helppokäyttöinen käsihygienian varmistaja suurien asiakasvirtojen tiloihin ja tapahtumiin. Lattiamallia on kolmena eri korkeutena ja lisäksi saatavilla on seinäkiinnitteinen malli. Vakiovärejä on neljä: valkoinen, harmaa, grafiitti ja musta. Eurooppalainen valmistaja pystyy myös täyttämään erikoistoiveet värin, tekstien ja logojen osalta.

Suuri 10 litran säiliö annostelee keskimäärin 10 000 annosta, aina oikean säädetyn määrän, hygieenisesti ilman kosketusta. Merkkivalo ilmoittaa ajoissa täyttötarpeen. Patentoitu annostelija on suunniteltu niin, että ympäristöön ei aiheudu roiskeita ja näin siivoustarve vähenee. Ylivuotosäiliö kerää valumat. Awartsin käsidesiaine myydään 5 litran pakkauksissa.

Stem Audiolla Porvoon historiallisen valtuustosalin mikitys ja äänentoisto kuntoon


 

AVM Referenssi - Stem Audiolla Porvoon historiallisen valtuustosalin mikitys ja äänentoisto kuntoon
 

AV-Lan Finland Oy toteutti Porvoon valtuustosaliin äänentoiston uudistuksen.  Valtuustosaliin asennettiin keväällä Stem Audion mikrofonit ja kaiuttimet tukemaan valtuuston hybridikokouksia. Kokonaisuus toteutettiin kuudella Stem Audio Table1 pöytämikrofonilla, jotka koottiin keskitetysti hallittavaksi ekosysteemiksi Stem Audio Hub1 hubilla.

 

Kaapeleita ei haluttu arvokkaaseen tilaan liikaa ja muutenkin asennuksen tuli olla huomaamaton. Tässä onnistuttiin hienosti, sillä tyylikkäät Stem Audion laitteet tukevat PoE-teknologiaa (Power-over-Ethernet).  Kaikki yksiköt on kytketty samaan verkkoon ja ne kukin saavat yhtä piuhaa pitkin datansa ja virtansa (PoE).

 
Kuva, joka sisältää kohteen sisä, pöytä, lattia, seinäKuvaus luotu automaattisesti
 

Stem Audion Table1                 kaiutinmikrofoni on nimensä mukaan suunniteltu pöytäasennukseen. Siinä on yhdeksän mikrofonielementtiä ja alaspäin suunnattu kaiutin. Mikrofoni toimii itsenäisesti USB -laitteena tai osana useamman mikrofonin järjestelmää.  Ollessaan osana järjestelmää kytkentä tapahtuu LAN kaapelilla, josta se saa myös virransyötön (PoE+).
 
Stem Audio Hub1                      Kun mikrofoneja on tilassa enemmän kuin yksi, niin tarvitaan Hub. Jokainen mikrofoni kokoaa ja antaa yhden audiosignaalin eteenpäin, Hub taas kokoaa nämä yhteen ja muodostaa päätelaitteelle yhden mikrofonisignaalin, josta on prosessoitu pois häiriöt, kaiut ja heijastukset. Hub kytketään päätelaitteeseen USB kaapelilla, tämä näkee mikrofoni-järjestelmän omalla koneellaan ja omassa neuvottelusovelluksessaan yhtenä valittavana mikrofonina. Hub antaa ulos myös analogisen audion ja se on Dante yhteensopiva päätelaite        
                                      
Muut Stem Audio laitteet      Stem Audion ekosysteemiin kuuluu lisäksi Ceiling1, Wall1, Speaker ja Control laitteet. Ekosysteemiä hallitaan tehokkaasti ja keskitetysti joko kokonaisuutta kytketyllä Stem Audio Control laitteella, tai selaimella!

  

Teknavissa esiteltiin etäkokoustamistaTEKNAVI 

https://www.youtube.com/watch?v=B4yZGO6qkAc